Idealyst Medispa buka cawangan keenam di Putrajaya

|Idealyst Medispa buka cawangan keenam di Putrajaya

Idealyst Medispa buka cawangan keenam di Putrajaya

By | 2018-01-04T19:36:14+00:00 November 22nd, 2017|News|

PUTRAJAYA – Selepas empat tahun mengemudi bidang estetik di negara ini, ternyata jenama Idealyst Medispa kini menjadi antara yang cukup dekat dengan pengguna.

Menawarkan perkhidmatan medispa kecantikan, sudah menjadi azam jenama ini untuk memastikan pengguna mendapatkan perhatian terbaik dalam menguruskan masalah berkaitan kulit wajah mereka.

Bagaimanapun bukan mudah untuk memastikan jenama Idealyst Medispa menjadi pilihan utama selain menjadi peneraju dalam bidang estetik ini.

KUALA LUMPUR 15 NOVEMBER 2017. Ketua Pegawai Eksekutif Idealyst Beauty, Dr. Aidil Azry Mokhtar (kiri) memberi penerangan kepada Pengarusi LKPIM Putrajaya, Puan Seri Datuk Norsiah Musa (kanan), Pengarah Urusan Klinik Idealyst medispa Putrajaya, Mimi Dayana Yahya (dua dari kanan) dan Pelakon, Idris Khan (dua dari kiri) pada Majlis pelancaran Klinik Idealyst medispa Putrajaya, Ayer@8, Presint 8, Putrajaya. NSTP/MOHD KHAIRUL HELMY MOHD DIN

Antara resepi utama kejayaan Idealyst Medispa adalah kemampuan dalam memenuhi capaian terkini bukan sahaja dari segi penggunaan teknologi moden tetapi juga kelebihan untuk sentiasa meningkatkan mutu perkhidmatan kepada pengguna jenama ini.

Baca berita penuh di Malaysia Gazette (klik sini)…